Deelnemer worden

Werkt u al met een adviesbureau op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid? Dat doet u goed! Het betekent dat het voor u van belang is om het hygiëne-niveau op peil te houden. Echter, dit is voor uw klanten niet altijd zichtbaar, terwijl dit zeker wél op prijs wordt gesteld. Door de inzet van Rob Geus wordt dit ‘probleem’ verholpen! Het keurmerk op de deur is een regelrechte eye-catcher, de video-uitingen en de lokale publiciteit zetten uw bedrijf duidelijk in de spotlight. U onderscheidt uw bedrijf op een markante manier van de directe collega’s en concurrenten, én met een duidelijke boodschap: Rob Geus is bij ons langs geweest en alles is dik in orde!!

Naast de impact op uw (potentiële) klanten, is ook de impact op uw organisatie niet te onderschatten. Het maakt namelijk een enorm verschil of u als manager uw personeel aanspoort tot grondig werken….of dat televisie-autoriteit Rob Geus de boodschap overbrengt!

Heeft u een horecagelegenheid en wilt u Nederland laten zien dat het bij u meer dan prima is geregeld qua hygiëne en voedselveiligheid? Of wilt u juist adviezen om de kwaliteit nog meer te verhogen? Geen enkel probleem! Het is voor grote én kleine bedrijven mogelijk om de expertise van Rob Geus in te zetten, van vakantieparken tot sportkantine, van eetcafe tot sterrenrestaurant. Neem vrijblijvend contact met ons op voor dit unieke hygiëne concept: ‘De Keus van Rob Geus’.

Sluit Reacties